Replikk”

Tidsskriftet Replikk” er et uavhengig og ikke-kommersielt tidsskrift laget av studenter og nyutdannede ved Universitetet i Bergen. Vi er universitetets eneste tverrfaglige tidsskrift for samfunnsvitenskap og humaniora, og har fokus på aktuelle og spennende tema som diskuteres på tvers av både sjangre og fagfelt. I tillegg til akademiske artikler trykker vi intervjuer, kunstbidrag, og et variert utvalg korte, skjønnlitterære tekster. Med temabaserte numre streber vi mot at bidragene samlet sett skal skape tverrfaglig dialog mellom de ulike fagområdene. Vår ambisjon er at Replikk” med sin særegne kombinasjon av akademiske og populærkulturelle perspektiver skal gi deg som leser verdifullt faglig påfyll samtidig som det kan være tidsskriftet du koser deg med i kaffepausen.

Replikk” utgis med støtte fra Det samfunnsvitenskapelige og Det humanistiske fakultet ved UiB, Velferdstinget og Fritt Ord. Du kan støtte oss ved å tegne abonnement.

Du kan kjøpe Replikk” her:

Abonnement
Har du lyst å få rykende ferskt Replikk” tilsendt i posten? Et årsabonnement koster:
135,- for privatpersoner
225,- for institusjoner
Porto er inkludert.

Send navn og adresse til: okonomi@tidsskriftetreplikk.no
Ønsker du å kjøpe tidligere nummer av Replikk, kan du bruke samme e-postadresse.

Forhandlere:
Boksalongen på Litteraturhuset i Bergen
Ark Beyer, Strandgaten i Bergen
Audiatur, bokhandel på nett.
Norli, Universitetsgata i Oslo
Akademika Studentsenteret i Bergen

Bli forhandler
Vil du bli forhandler av Replikk”? Ta kontakt med redaksjonen på e-post: okonomi@tidsskriftetreplikk.no for mer informasjon.