Uavhengige undersøkende journalister

Kontakt oss

Norpublica kan kontaktes via skjemaet her, på epost og telefon. Du kan kontakte våre journalister direkte, se tabell nederst.

Bruk eventuelt dette skjemaet:  Tips oss

Spørsmål sendes til post@norpublica.org.

Ønsker du å bidra med menings- eller nyhetsjournalistikk i Norpublicamagasinet, se Generelle vilkår for innsending av stoff.

Kontaktskjema

NB! Ikke bruk skjema, epost eller telefon til varsling eller annen sensitiv informasjon. Vil du varsle oss ber vi deg sende oss en melding via meldingstjenesten Signal til +4791579731. Du finner informasjon om tjenesten her: Signal.org.

Signal er en gratis app for android- og iphone-telefoner som du kan bruke til både å sende meldinger eller ringe med. Både meldinger og telefonsamtalene er krypterte.

Signal registrerer bare telefonnummeret ditt første gangen du tar Signal i bruk og når du sist brukte den. Du etterlater ingen spor om når du var i kontakt med oss. Verken leverandøren eller andre har mulighet for å lese innholdet i meldingen du sendte oss – heller ikke etter rettslig pålegg.

Din henvendelse går til vår redaktør og vi garanterer at det blir fortrolig behandlet slik det er beskrevet i vårt etikkgrunnlag og etter pressens etiske normer slik de er definert i Vær Varsom-plakaten.

Styret i Norpublica

Kontakt våre medlemmer