Uavhengige undersøkende journalister

Kontakt oss

Norpublica kan kontaktes via skjemaet her, på epost og telefon. Du kan kontakte våre journalister direkte, se tabell nederst.

Vakthavende journalist nås på: telefon +47 904 78 254 og e-post vaktsjef@norpublica.org.
Bruk eventuelt dette skjemaet:  Tips oss

Generelle spørsmål sendes til post@norpublica.org.

Ønsker du å bidra med menings- eller nyhetsjournalistikk i Norpublicamagasinet, se Generelle vilkår for innsending av stoff.

Ta kontakt med redaktør Audun Hasvik på telefon +47 9064 3232 eller e-post audun@norpublica.org

Kontaktskjema

NB! Ikke bruk skjema, epost eller telefon til varsling eller annen sensitiv informasjon. Vil du varsle oss ber vi deg sende oss en melding via meldingstjenesten Signal til +4790643232. Du finner informasjon om tjenesten her: Signal.org.

Signal er en gratis app for android- og iphone-telefoner som du kan bruke til både å sende meldinger eller ringe med. Både meldinger og telefonsamtalene er krypterte.

Signal registrerer bare telefonnummeret ditt første gangen du tar Signal i bruk og når du sist brukte den. Du etterlater ingen spor om når du var i kontakt med oss. Verken leverandøren eller andre har mulighet for å lese innholdet i meldingen du sendte oss – heller ikke etter rettslig pålegg.

Din henvendelse går til vår redaktør og vi garanterer at det blir fortrolig behandlet slik det er beskrevet i vårt etikkgrunnlag og etter pressens etiske normer slik de er definert i Vær Varsom-plakaten.

Styret i Norpublica

Kontakt våre medlemmer