Fra alle oss til alle dere…

Nå tar vi i Norpublica juleferie, men ikke uten å sende en hjertelig hilsen til dere: Våre samarbeidspartnere, støttespillere og lesere.

Det har vært et spennende år for Norpublica-gjengen. Resten av Norge har blitt del av vår digitale hverdag. Vi har fått på plass hjemmeside, nettmagasin, sosiale medier-kanaler og folkefinansiering. Vi har skrevet saker for Aftenposten Innsikt, Firda, Bygdanytt, Journalisten, Budstikka, Porten. Vi har startet spennende samarbeid med Altså, Laagendalsposten, Serit Itum i Notodden, Tønsbergs Blad. Vi har fått uvurderlig hjelp og støtte fra Stiftelsen Fritt Ord, Medietilsynet, Innovasjon Norge, Innovasjon Norge – Vestfold og Telemark, Norges Presseforbund, Norsk Redaktørforening med Arne Jensen, Norsk Journalistlag med Kristine Foss, Senter for undersøkende journalistikkog SpareBank 1 Telemark. Vi har vært på spennende kurs i regi av IJ Institutt for Journalistikk og vi har mange spennende prosjekter gående som vi gleder oss til å fortsette i 2021.
En stor takk til dere som er blitt månedlige støttemedlemmer og til dere som har hjulpet oss å finansiere prosjekter. Dere gjør en forskjell.
 
Fra alle oss til alle dere. Håper dere får en fin jul uansett om den blir i pysjamas i karantene eller om du kan feire sammen med dine nærmeste. God jul!