En vekter holder øye med det som skjer på Agra Fort i India.

Mennesker av verden

Så mye som 30 prosent av tilpasningene i genene våre skyldes en eldgammel kamp mellom mennesker og virus. Dette er en billedlig hyllest til menneskene av vår verden.

Når vi har pandemier, vil de i seg selv påvirke sammensetningen av genene hos mennesker og koronaviruset kommer til å påvirke evolusjonen vår. Ikke i like stor grad som andre pandemier, men det vil likevel endre noe i oss der fremme.

Mens vi gjør vårt beste for å holde sosial avstand og bidra til den globale dugnaden, kan vi drømme oss bort til fjernere himmelstrøk og hedre de vakre, spennende og ulike menneskene som bor her sammen med oss. 

 

Liker du bildeseriene våre?

Hjelp oss å lage mer og enda bedre journalistikk. Bli månedlig støttemedlem og bidra til å gjøre norsk journalistikk enda bedre.